dimecres, 29 de març del 2023

Negocis ruïnosos

Fa uns dies a la bústia familiar deixaven un fullet amb titulars de premsa sobre els negocis de "Ximo", del Molt Honorable senyor President de la Generalitat d'ací. Tot i que sense signar, un pot imaginar la procedència de la publicació i, perquè no dir-ho, trobar a faltar més fullets sobre els negocis, per exemple, de la sra "Català". En aquest país de negocis multicolors, uns quants personatges, sembla, n'han fet prou a costa dels diners de tots.

Després de la vaga de Lletrats i Lletrades de l'Administració de Justícia, exitosa per aqueix col·lectiu, pels resultats retributius obtinguts, segons les cròniques, tot i que bastant costosa pel dret a la tutela judicial efectiva, ara els sindicats dels altres cossos funcionarials d'aqueixa administració avisa amb mobilització general si no s'atenen les seues justificades reivindicacions salarials. Si se'm convoca a fer vaga m'ho pensaré, no voldria contribuir jo mateix a més violacions de drets ciutadans, democràtics, prou malmesa tenim ja la "justícia" per aquest rodal, desprestigiada fins extrems força intolerables, cachondeo permanent. Amb un govern dels jutges a la deriva, l'anunci conegut d'una nova ciutat de la justícia a València per les "necessitats d'espai" de l'actual, tot plegat és una broma de molt mal gust. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...