dissabte, 7 de maig del 2022

Cinquantè aniversari

1972 és l'any del primer concert de l'Orfeó Valencià. Avui a la ciutat de València s'inaugurava una exposició commemorativa de l'aniversari, concretament a la seu de la Societat Coral el Micalet. L'acte obert amb parlaments del President de l'Orfeó, de Josep Guia en nom de la Societat i del Mestre Director Josep Lluís Valldecabres, ha estat també temps de retrobament d'orfeonistes al voltant dels testimonis materials d'una llarga i fecunda trajectòria de treball pel Cant Coral. 

Després de dies de pluja, entre les flaires poderoses de la flor del taronger, submergits dins el verd  més lluent de la primavera, la celebració gojosa de l'aniversari ha esdevingut moment de reconeixement i alhora de suport al treball d'un col·lectiu que fa cultura, que fa país.  Tant de bo, tot es projecte en la difusió i assumpció com a pròpia d'aquesta música singular, en l'enfortiment del moviment coral i la seua dignificació entre nosaltres. Llarga vida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...