dilluns, 16 de maig del 2022

Quin festival!

La premsa informa del retorn, en breu, del rei emèrit al territori nacional, arxivades els expedients oberts per la Fiscalia sobre presumptes irregularitats patrimonials. Pare i fill s'han telefonat per comunicar-se tan bona notícia i així s'ha traslladat als súbdits del reialme. 

El cap de setmana portava una nova edició d'aquell festival de la cançó, que aplegava a l'hora, això sí sense els russos i les russes, una de les manifestacions més reeixides de l'europeïtat i la reafirmació, any rere any, de l'Europa, no de les nacions, sinó dels estats-nació, amb predomini d'un anglès incomprensible per la majoria dels espectadors i espectadores, desitjosos i desitjoses de conèixer el resultat final d'unes votacions que ens apropaven una mica a allò de la participació i la decisió per majories, no cal abusar.

Al diari avui m'assabentava d'una jura de bandera de personal civil ahir a l'Albereda de València, que per l'autoritat militar que la va presidir demostrava el compromís amb la societat, la protecció dels drets i llibertats, i, en definitiva, amb l'ordre constitucional d'aquells que hi van jurar. 

La lluna vermellosa, aliena a cerimònies nacionals, a la matinada protagonitzava un eclipsi total, bastant visible des del terrat de casa, de les primeres coses que he vist avui. És temps de despullar-se, la llum guanya espai.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...