diumenge, 17 de maig del 2020

Diumenge de vesprada

Amb la mort d'Anguita m'ha tornat al cap un cartellet que vam col·locar a la falla de la Barraca, vora el ninot corresponent, crec recordar que a les primeries dels anys noranta, que deia Parlant Anguita a tots esguita. El personatge no necessita presentacions, a hores d'ara paraules de comiat i un digne relleu entre nosaltres. 

A les molt lloables, ignorades per molts, menyspreades per altres, ja ho sé, trajectòries del setmanari El Temps (per exemple aquesta setmana amb interessants reflexions sobre la sanitat pública i més), L'Espill,  Mètode, Caràcters, Afers, (de la que he vingut llegint aquests dies el número 94, Populisme en l'extrema dreta al segle XX, claus del passat per entendre aquest present nostrat) s'ha afegit recentment la revista Concret. Economia i pensament, publicada a recer de l'Institut Villalonga d'Economia i Empresa, nascuda amb el doble objectiu d'estimular l'estudi i difondre els resultats d'aquelles recerques que tenen l'Arc Mediterrani com a marc de referència. Llarga vida!

En alguns articles de premsa aquests dies es posa el dit a la nafra en constatar per ací s'obrin primer bars i restaurants que escoles: alguna cosa no va bé, o continua sense funcionar allò de l'educació. De fa dies que ha planat entre nosaltres la reflexió si calia obrir establiments de primera necessitat, entre aquests deurien haver estat les llibreries, si més no tenint en compte el nombre habitual de visitants, lluny de l'aglomeració, un diria que poc densament poblades, per descomptat expenedores de productes altament saludables, més encara en temps com aquests.

I un munt de títols a la recerca de continguts: Arribats de la fase zero, Trobades en la fase u, Assaig General, Confinats i confitats, Confina-cuina, Paisatges amb configures, Llarga conferència de premsa, Tornats a la fase dos, Fent una llarga cua, A cara descoberta, Dis-me que no tens símptomes, Ja no importa si tens el comandament únic, Perduts al menjador, Sense notícies del procés, La reina i jo també portem mascareta, En aquestes dates tan entranyables, Ara voldria córrer, Quan baixes el fem pensa en mi, Ells/elles són de províncies, Açò no ho resistiré, Co-governem?, No em toques per favor, Tele-treballem?... Prou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...