dimecres, 28 de febrer del 2024

Tuf persistent

Alguns polítics, algunes polítiques no han pogut deixar l'oportunitat d'aparèixer davant les càmeres durant les hores posteriors al tràgic incendi de Campanar. Que la senyora Morant, encara pendent el seu nomenament com a cap dels socialistes valencians, tot i que Ministra d'Espanya, fes declaracions després del Molt Honorable valencià, la senyora Alcaldessa del Cap i Casal i la Delegada del Govern central a la regió gens autònoma, per no dir res de res, doncs que ja era massa, igual que la presència i intervenció del senyor cap de l'oposició al dia següent en el minut de silenci davant l'Ajuntament. 

La solidaritat de la societat valenciana haurà esta molt bé, però segurament ha estat excessiva, amb tones de material que caldrà veure com acaba. De l'aparició de curiosos per fotografiar l'edifici sinistrat, mòbil en mà, ja millor ni parlar-ne. 

La roda de premsa del Consell de dilluns a les nou de la nit, casualment en temps de telenotícies, entre lloances mútues de la senyora Català i el senyor President, d'haver-ho fet tan bé, com que feia una miqueta de tuf a oportunisme. Veurem com acaba tot plegat, també el festeig entre ambdues autoritats. 

Les conegudes referències a la supressió d'una mena d'òrgan autònom valencià per fer front a situacions d'emergències, en els primers mesos del govern PPVOX, tot declarant-lo innecessari, doncs dona que pensar. T'arriba el pensament en veure polítics i dirigents desfilar per la pantalla tot és política

I com sempre herois i víctimes, morts i supervivents, experts i ignorants. Veurem on resta el propòsit de no oblidar, amb el record present d'altres tragèdies com l'accident del Metro de València i la deplorable resposta dels polítics i polítiques d'aleshores.

Per cert, a TV3, l'altre Molt Honorable va ser mostrat expressant institucionalment la seua solidaritat amb el d'ací, supose que açò a la Comunitat no li interessa. Es subratllava per alguns, també, l'empresari responsable de la construcció incendiada era català.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...