dissabte, 3 d’octubre del 2015

Esparadrap i altres detalls

L'altre dia, dijous, vaig visitar el consultori municipal, després de passades les eleccions valencianes de la primavera. La porta es va obrir puntual a les vuit, en fer-me l'extracció de l'analítica m'enganxaren el cotó sobre el punt exacte de la punxada extractora amb una tireta d'esparadrap. Què direu que havia canviat sobre la darrera vegada que vaig visitar l'ambulatori? Doncs vos ho diré: la puntualitat i la tireta d'esparadrap.

Seria ingenu atribuir aquestes dues petites variacions als canvis polítics, però amb coses com aquestes que no costen pràcticament res es pot avançar molt per bastir un món millor. Igual es deuria començar per petits detalls, per gestos, per actituds. I, la veritat sia dita, sovint contemplem tot el contrari, començant per tot allò que llancem a la via pública. 

Per a sorpresa majúscula davant canvis la del personal en pujar a l'autobús i verificar la gratuïtat del bitllet per celebrar el dia de la mobilitat sostenible. Ignorant xifres oficials de passatgers la meua percepció va ser de trobar-me més gent de l'habitual als vehicles, a les parades. El xofer que ens acostà a la ciutat semblava conduir més relaxat que de normal i no sé a què atribuir-ho, per mi un luxe desplaçar-se a aquella velocitat sense frenades sobtades, acceleracions injustificades. 


1 comentari:

  1. M'agrada la senzillesa i la claritat del petit comentari, si sabem llegir i entendre, és una lliçó fiosófica clara, adient... i ben fácil de entendre que les coses es poden fer sense
    grans presupostos, únicament utilitzan i pensant... que el cervell está per a moltes coses més que les fanfarries, les traques... i els presupostos...i..

    ResponElimina

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...