dijous, 28 de maig del 2015

Després

Tenim ja la fotografia de municipis, de comarques, del país. Amb els resultats s'ha de governar. Sembla clara la necessitat de posar fi al domini de la dreta conservadora a gran part del territori valencià. Tant de bo poguérem decidir-ho amb propostes alternatives clares.

Com a votant demane responsabilitat als representants a les institucions, paciència, articular propostes amb trellat. Hem aprés molt sobre com no s'han de fer les coses, hem aprés molt de necessitats i misèries. Quan es diu que per davant de tot s'ha de situar la gent i les persones açò demana d'una gran generositat.

Tant de bo elegits i electors estem a l'alçada, cal posar-se a la feina, des d'un respecte molt gran, però defugint  baralles innecessàries, espectacles infantils. Cert que torna a funcionar un instint de supervivència malaltís i que moltes dignitats demanen el gest de la dimissió, el reconeixement explícit de mancances i fracassos: sense açò no pot haver avanç i progrés.

Passats els moments de les eufòries, sovint difícils de controlar, cal el de l'alegria serena, el de la canalització de la passió en un esforç constructiu seriós, amb idees clares, mirada neta.

La inquietud dels taurons dels diners per mossegar les tendres flors de la primavera no ens ha de fer recular en les esperances bastides a colp de vot, a colp de reivindicació col·lectiva, de lluita ciutadana. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...