divendres, 29 de maig del 2015

Ara tu? o: tu també fill meu?

Inquietats pels resultats de les converses entre partits, reconfortats per la publicació de la darrera necrològica de la cartellera Túria, arribava la notícia de la detenció de tot un senyor Delegat del Govern amb seu a la Villa y Corte.

Segurament els motius eren ja coneguts pels lectors habituals de diaris, però aquest senyor, protagonista del poder valencià de les darreres dècades és el mateix al que fa algunes nits s'agafés la senyora Alcaldessa dient-li a cau d'orella allò de la ja famosa hòstia.

Al meu poble, quan un home gran volia fer palès el seu disgust afegia a la paraula en cursiva l'adjectiu "consagrà".  Deixem  l'adjectiu a disposició del detingut per si li ve la temptació de no acollir-se al seu dret, constitucional, quasi sagrat, de guardar silenci.

El que, semblava les darreres hores, anava a ser el darrer supervivent de l'enfonsament popular, va i resulta que deurà ser posat a disposició judicial les properes hores, i és possible se'n tinga que anar abans que els encara caps provisionals.

Afortunadament per alguns, l'agricultura ja ocupa part del temps de cada dia, i han canviat les tensions de la burocràcia per l'aire lliure del que resta d'horta i secà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...