dilluns, 16 de gener del 2023

Irrespirable clima pre-electoral

Dins l'irrespirable clima electoral, que recorda des d'abans del cap d'any el 28 de maig hi haurà eleccions municipals i autonòmiques, un percep la por in-dissimulada per la pèrdua de/del poder, manifestant-se darrere cada publicació d'enquestes, de qualsevol enquesta, i les ganes que en tenen altres per conquerir posicions que fa temps van perdre i sempre han considerades pròpies. En tot aquest clima la dita re-fundació de Ciutadans esdevé trobada per esmolar l'instrumental i proclamar-se anti-nacionalista sense complexos, això sí des del nacionalisme únic i indivisible del que fan bandera a tothora, així com liberals en línia amb la dreta més castissa de la part peninsular que no pertany a Portugal. 

Aquest dilluns ventós a aquesta riba de la Mediterrània occidental, mentre a d'altres indrets plou, neva i les temperatures s'enfonsen al termòmetre, ha portat la maror de les polèmiques ultradretanes al voltant de l'avortament, orquestrades a una part de Castella i a Lleó per un govern en desbocada cursa electoral per veure qui la fa i diu més grossa. El govern més castellà de tots ja ha parlat de prendre mesures contra les decisions més occidentals, tot proposant de portar-les als tribunals i aquests es freguen les mans. 

Continua el serial al Principat sobre l'aprovació del pressupost per l'any en curs, ací també en insuportable joc de declaracions i contra-declaracions, silencis i omissions dels senyors Illa i Aragonès et alia. Al País Valencià algun noticiari obria edició amb les limitacions temporals de bars i cafeteries per asseure's a les seues cadires, ressonen les reivindicacions de les darreres batalles de l'aigua.

Igual als governants i les governantes no els anava malament escoltar i veure "La Tempesta" de W.S., acostar-se a les maneres de fer de Pròsper, els comportaments del germà del Duc de Milà i el rei de Nàpols...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...