dijous, 4 de juny del 2015

Volen seguir fent poble: però quin poble?

Els dies de la campanya electoral van ser de descarada utilització dels recursos municipals per fer campanya en pro del partit de govern. La veritat és que la campanya ja portava mesos en marxa amb presència destacada d'autoritats provincials inclosa, com testimonien les darreres plaques commemoratives en equipaments acabat d'inaugurar.

Ja vivíem en el "poble millor" i ara tocava "seguir fent poble", per si no ens havíem assabentat la revista d'èxits populars (Entérate) ens proporcionava, luxuriosament, complida informació de totes les fites aconseguides. Espectadora d'una competició insuperable per l'"i jo més", la ciutadania resta aquests dies, post obertura d'urnes i recompte de paperetes, en una mena de situació d'alleugeriment que s'agraeix. 

Mentre, pràcticament net el terme de cartelleria electoral, al meu carrer les petjades de decisions polèmiques en matèria d'ordenació circulatòria, ens han deixat més trànsit, més soroll, més fums, més agressió a intimitats que crèiem perdurables, més indignació davant els arguments escoltats o simplement d'un silenci carregat d'impotència i malastrugança. 

A hores d'ara ignore si hi hauran pactes per fer fora l'alcalde actual, per cert de la llista més votada, però per la part que me toca ni el poble és millor, ni em fa gust continuar fent res amb aquestes actituds manipuladores fins l'obscenitat més grollera. Em carregue d'arguments per adherir-me a causes petites, a empreses des de la base, també per marxar, convençut fa temps anem molt malament amb tones d'asfalt i formigó com a úniques raons per apel·lar al progrés.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...