dilluns, 4 de gener del 2016

Propaganda

A aquestes alçades les campanyes publicitàries d'autobombo  són d'una immoralitat esfereïdora. Després de les queixes reiterades i generalitzades contra tot tipus de retallades, gastar un sol cèntim d'euro a difondre actuacions pagades amb diners de tothom, a la manera de la més gastada de les propagandes, no es pot tolerar.

Vinc a escriure l'anterior a propòsit de l'anunci escoltat, tot donant-nos a conèixer l'obertura de l'accés a la localitat de Cortes, després del despreniment que alterà la comunicació per carretera amb aquest poble valencià. Quan es subratlla que l'actuació l'ha portada a terme la nova Diputació provincial doncs et poses dels nervis i demanes: per favor no continueu per aquest camí.

Vendre que el dia 1 de gener desapareixerà el paper dels jutjats i llegir que les administracions competents no s'han preparat de manera suficient per portar a terme el canvi anunciat, és una altra mostra de notícia parany. T'has de llegir la lletra petita i de seguida entens que alguna cosa no funciona, t'han colat com quelcom dat i fet allò que no deixa de ser un desig a mig embastar. 

Ens encanten les medalles, els actes de lliurament i enganxar-nos-les al pit sense pudor. Com a mostra aquell anunci on un xic anunciava a un amic les persones que els acompanyarien durant una trobada, fent referència exclusivament al currículum d'aquestes. En això estem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...