dissabte, 13 d’octubre del 2018

Galatea

El recomanable Los viejos amigos d'en R. Chirbes deixà pas anit a After de n'Alberto Rodríguez, són dues trobades diferents, la primera d'excompanys i excompanyes de militància política, la segona de dos xics i una xica que han creuat les seues vides per no sé ben bé quin motiu (estudis?), no sé si retrats generacionals, no sé si mena de cròniques de la devastació, no sé si narracions de les interaccions dels homes i les dones contemporanis. Un llibre, una pel·lícula... i un altre llibre.  Encara rellegint el primer  ben d'hora, a les mans m'ha arribat per recomanació del llibreter de Galatea Cicatriz de na Sara Mesa, hi havia anat amb la idea d'adquirir el darrer volum de la propera sessió del club de lectura de l'Ateneo Varillas, remenant entre les novetats he agafat, en llegir la contraportada, el volum Cara de pan de l'autora esmentada (cercava alguna cosa en castellà d'autor contemporani), com que podia llegir qualsevol cosa d'aquesta dona, per iniciar-me, el llibreter decidit m'ha proposat Cicatriz, així que he començat el viatge en dinar, a la solapa del llibre una frase d'en Chirbes: Sara Mesa levanta una literatura de alto voltaje trabajada con precisión de orfebre. Doncs això, que captivitat pel capítol 0, i inquietat per la Sonia i el Kunt m'he deixat portar. 

Galatea és una llibreria petita a tocar de la catedral, ofereixen llibres en anglès també, a l'aparador s'exposa una tria interessant de volums de diferents formats, davant del qual m'agrada aturar-me en passar per aqueix carrer, de vegades alguns tenen incorporades petites notes manuscrites sobre el contingut. Amb el llibreter coincidia, de tant en tant, a la tenda de despatx de pa i dolços que oferia pa de Benazolve, tristament tancada, avui he comentat amb ell el descobriment de l'autor de teatre en Juan Mayorga, llegit al club de Varillas i rellegit aquesta setmana a tast de camamilla, novament Emmanuel, John-John i Odín posats a prova.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...