dilluns, 1 d’octubre del 2018

Recomptant despropòsits

Pel periòdic El País allò de l'1 d'octubre va ser un recompte, d'independentistes que no de policies i guàrdies civils, però un mal recompte supose, pel llegit al seu editorial d'ahir, a més a més, adobat d'imatges, unes quantes, manipulades venia a concloure l'homilia dominical, amén. Com a lector doncs, ja em va bé cercar on crega convenient la informació i els comentaris, sovint et trobes perles com aquesta. Del que no en tinc cap dubte és que la resposta del govern estatal va ser profundament antidemocràtica i anticonstitucional, passant per damunt dels drets de les persones i pobles que aqueix estat tenia que garantir sí o sí, i a colps de porra fent ús de material antidisturbis com que no són maneres, podíem fer un autèntic recompte de despropòsits per cert. 

A l'Horta, almenys aquella part que vaig habitar, no era el mateix cagar-se en déu, que en Ceuta, que no en Melilla, o en Dénia, que en les putes del Grao, tampoc cagar-se en l'hòstia, que en l'hòstia consagrà (quan t'ho deia un home gran vestit amb roba fosca des d'un tarongerar la cosa era greu), que en la mar salà, per tot hi ha graus, amb perdó o sense. Doncs això: Ave Maria puríssima!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...