dimecres, 25 d’octubre del 2017

Marianos

Els bàndols semblen preparar les peces d'artilleria abans de dies de batalla. Tant de bo sia política, i només política. En aparença mediàtica pocs moviments, als despatxos maniobres desconegudes pels mitjans. Tanta tranquil·litat prèvia a la tempesta sembla no pronosticar res de bo. Alguns es troben bé amb la situació actual, ja els va bé, d'altres sembla que no. El diàleg, el clima per un intercanvi generós i  fructífer com que no es veu per enlloc, i això que els dies encara són bons per fer-ho al sol, amb una agradable escalfor durant les hores centrals del jorn.

La gent només sembla voler certa estabilitat, uns guanys més o menys regulars, poder gastar ací i allà alguns euros, passejar tranquil·lament, seguir les seues sèries per televisió, tenir una percepció molt llunyana de problemes grossos, com ara guerres i catàstrofes. Ostres i com de bo fer una migdiada relaxant, aturant-se sobre el sofà mitja hora... Jo per si de cas m'he proveït d'uns altres marianos aquells calçotets llargs  que m'arriben fins al turmell, única manera de mantenir certa escalfor regular en els dies freds de la meseta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...