dimecres, 16 de setembre del 2015

S'ha afaitat la barba o li han afaitat la barba o li l'afaitaven

S'ha afaitat la barba, el fotografien al costat del president d'uns estats units encara. M'ha paregut escoltar mentre ells parlaven a un despatx, les dones visitaven la casa amicalment. Es comenta aquest matí si aquell poderós ha dit unida o unificada tot referint-se a l'única nació constitucional. Qüestió de matisos en diran uns, moll de l'os en diran altres.

Alguns amants de segells i monedes estan a l'aguait pel canvi estètic, en tant que l'objecte del seu afany col·leccionista pot canviar en les properes hores, així són les coses: tot té un origen, tot comporta conseqüències.

Cert que, pensant-ho bé, li deuen haver afaitat la barba, li la devien afaitar cada dia, no veig sia feina de certs personatges tenir cura personalment del pèl. A molts fa bastant mandra allò de tenir cura del pèl de la cara, no és fàcil la relació amb la maquineta esquiladora, entenc perfectament t'afaiten la barba: mentre només sia la barba.

A més, elles tenen opinions molt potents sobre el particular, i algunes d'elles manen molt, fins i tot en temes com el de la barba. Qui sap si davant una entrevista amb un home molt poderós i molt pelat la voluntat retalladora s'ha imposat definitivament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...