dilluns, 20 d’agost del 2018

Estranyes aparences

En poques hores he vist dues banderes espanyoles amb l'escut oficial d'abans de l'actual, una enganxada a una moto de grans dimensions, una altra a un balcó d'un carrer on es situa una pensió a la que podria associar l'adjectiu sòrdid. Bo, cert que també llegia una notícia d'agència confirmant el trasllat de les restes del cap  de l'estat anterior (de tot el cos vull dir)  a l'actual rei emèrit (ritmo de la noche), aquell de les pessetes on llegíem Caudillo de España por la gracia de dios, déu sabrà.

Recentment he descobert una muntanya d'enderrocs on en altra època, vora barranc del Carraixet, a tocar de la creu coberta, al terme de la veïna Almàssera, es trobava una seu de la farmacèutica Rottapharm, en altre temps seu dels laboratoris Aurelio Gámir on algunes dones del poble van treballar en el passat. Diuen que la demolició es va retardar per allò de si tenia o mereixia protecció l'edifici per ell mateix,  també per trobar-se a l'entorn de la creu.

Agost i treballar semblen no ser termes que lliguen bé. Els incompliments horaris i l'absentisme tinc la impressió es disparen durant els dies centrals de l'estiu, especialment quan els/les caps són de vacances. L'expressió durant l'estiu es treballa més tranquil és un poc tramposa, igual no es treballa tant, o es fa com si es treballa o no es treballa res de res. Alguns, algunes diuen o fan com que treballen a l'agost per tenir més vacances: les del mes que els pertoca i les del mes d'agost on diuen, només diuen, que treballen o fan com que treballen.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...