divendres, 4 de novembre del 2016

Família Monster?

Vistes les fotografies del nou govern Rajoy, doncs que acabes veient més clar que és molt paregut al govern en funcions que ha treballat sense control els darrers mesos i comprens els darrers dies el cap de colla s'ha dedicat a tapar forats, amb la ferma pretensió de continuar fent la seua, a poder ser sense  o fora de control. 

Ix el sinistre Ministro d'allò interior, però l'aspecte i historial del nou com que també fa tremolar una miqueta, tenint en compte la natura de les problemàtiques a què deurà de fer front. Per si fos poca cosa les forces de l'exèrcit seran sota comandament d'ella: la veurem uniformada per l'ocasió amb els colors de la terra, el mar i l'aire? De segur qui l'assessora en qüestions d'imatge treballa en la renovació de l'armari rober de la senyora. 

El ja ex ministre dels afers estrangers deu estar a hores d'ara comprant tela per la bandera que vol penjar sobre el penyal, igual comença a preparar el seu desembarcament, senyera coronada a la mà, a la política valenciana, veurem Sra. Bonig.  

Si algú va criticar un possible govern de les esquerres com de govern Frankestein, doncs que tornant a veure els rostres dels ministres d'economia i hisenda en la fotografia familiar, un no pot deixar de pensar en la sang que ens xuplaran els propers mesos, amb la benedicció de les Europes, i la tradicional gallega discreció del premier hispà.

Als mitjans catalans veuen en la vice l'encarregada de posar un poc d'ordre en la qüestió territorial, llegim finançament i Principat. Inflexible en l'aplicació de la llei pels tribunals es pretén endreçar la situació, defensant l'espanyolitat constitucional. La nova ministra catalana igual pot aportar alguna cosa des del Ministeri de Sanitat: és possible no ho entès bé i el problema català és sanitari. 

El Gran Wyoming i l'equip del seu programa es tancava ahir a un refugi davant l'anunci dels nomenaments: preparem-nos per més diversió. I que algú ens explique què és el que volen fer amb les carteres noves. De moment tornen les creus i les bíblies a les promeses i juraments solemnes, només manca un cap de bou dissecat guaitant per la paret del saló per arrodonir l'espectacle taurí. A mi tot plegat em fa bastant de por, què volen que els diga.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...