dijous, 7 de setembre del 2017

Cercant paperetes desesperadament

A hores d'ara un ignora si a la Seu de València s'estarà celebrant alguna missa per la unidad de España, tant del gust dels caps d'aquella demarcació eclesial: Ora pro nobis. També a hores d'ara un ignora si les paperetes pel referèndum convocat al Principat  s'hauran imprès i ja es fan circular entre els votants d'aquell territori (jo en vull una), vist el repartiment de simpatitzants de la CUP, mentre la Guàrdia Civil cerca a Constatí, em fa patir, un rastre de la seua impressió: impressionant. La ignorància, ja s'ha escrit i s'ha dit, és molt atrevida. Deixe ací el meu atreviment, de moment. De les urnes encara ni ¿rastre?

Insistia n'Ignacio Escolar al Eldiario.es que la credibilitat d'alguns alhora de parlar d'estat de dret, de justícia, de legalitat, de democràcia, que si les formes, com que tremola una miqueta, deixem-ho en trontoll. Si més no, un tremola pel to de les proclames en defensa de l'estat de coses, to de fermesa que inquieta, vaja, tant que comences a veure forces de seguretat pertot, impedint algunes coses, d'eixes coses que fan aquells, que diria algú sense massa habilitat en el verb.

Igual és temps de clandestinitat o d'estat d'excepció. Si quan algú vaja a notificar alguna resolució es troba amb el no reconeixement de la seua autoritat doncs que ja veurem com s'ho fan a la Meseta. S'ha deixat clar des del Gobierno de la nación que s'està preparat i que no és temps encara de desvetllar els plans per aturar les aventures secessionistes catalanes, plans democràtics per suposat, no siguem malpensats.

L'altre dia llegia a la premsa un grup de capellans tarragonins s'havien adreçat a la Conferència Episcopal de l'Espanyes queixant-se de la tertúlia de la seua cadena de televisió, posant l'èmfasi en el pobre caràcter evangèlic dels debats i missatges difosos. Si no fos per aquests advertiments un no gosaria dir que la cadena pertany a l'òrbita eclesial, més aviat que es troba fora d'òrbita. Dominus vobiscum.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...