dimarts, 28 de març del 2017

Impressionar

El titular de premsa ho diu tot: es pretén impressionar als madrilenys. Sincerament, després de la primera lectura un reflexiona i conclou, val, un poc segurament, però tot plegat serà una celebració espiritual, una vivència comunitària de la fe. Tot açò es produeix en el context de la presentació de la Semana Santa leonesa a la Villa i Corte de Madrid. Les festes van més d'impressionar que de participar? D'espectacle de carrer que de vivència col·lectiva? Pur teatre, representació? Si de preferències es tracta uns estan més pels abillats amb sotanes negres i capes, altres pels moros i els cristians, uns altres pel vestit regional. Per ofrenar?

En De Lucas donava classe a la Facultat de Dret que vaig habitar durant alguns moments de la joventut, era d'aquells que es podien escoltar, que portava i difonia esperit crític, entre d'altres coses a salvar d'aquell temps. Les seues propostes, reflexions sobre, diguem, el fenomen migratori, publicades al número de la revista Pasajes que tracte de llegir, doncs que ens les deuríem de mirar molt seriosament. Mira que es parla d'estat de dret, d'Unió Europea, de persones i drets, de valores cristianos, però quin paperot violant constitucions i tractats en matèria humanitària.

El culebrot murcià té tots el números de final judicial feliç per al Senyor de Múrcia. Veure com despatxa el seu guardaespatlles una periodista que li vol fer unes preguntes pel carrer ho diu tot del Presidente. Què passa per darrere de tota aquesta exhibició de declaracions i anades i tornades? Quins obscurs interessos manegen aquestes personalitats distingides i respectades als seus territoris? El director de Eldiario.es dóna unes quantes pistes de l'enrenou que hi tenen muntat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...