diumenge, 26 de març del 2017

Senyores i senyors

Llegeixo en Rajoy ha dit a Bar-cel-ona: No us abandonarem. I penso: Ja ho veurem això. Deixar en mans del Sr. Albiol el partit conservador 1 a les terres catalanes, d'entrada ja sembla abandonar el partit o la partida a una ¿incerta glòria? La posada en escena, ¿previsible?, de la Sra. Díaz de la seua candidatura a la secretaria general del partit  conservador 2, envoltada dels quatre homes forts i savis de l'aparell és ja tota una declaració d'intencions. I si no torna a les mítiques majories del puny i la rosa? Tant de bo no s'equivoque la que fóra gran esperança blanca, la Sra. Chacón, i puga arribar a ser la primera dona presidenta del govern del regne. El toc simpàtic, per mi, les sabatilles del Sr. Zapatero, com qui passava per allí.  

No sé com al programa La Sexta Noche conviden una nit sí, una nit no, al Sr. Revilla i al Sr. Bono. Igual representen valors que la proposta televisiva pretén projectar, difondre, consolidar: Val, està clar. Em cansen una miqueta, confesse no passe de les primeres paraules de les entrevistes, com quan començaven a parlar segons quins catedràtics de la facultat i ja sabia no tornaria a aparèixer mai més per les seues classes: Insuportable. Tot plegat una miqueta gastat, igual que els rostres dels comentaristes, alineats com si de dos equips de futbol es tractés i cada setmana s'enfrontaren en el mateix partit, repetit fins l'excés. Jo dic no.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...