divendres, 3 de març del 2017

El regne d'aquest món

Açò de l'Església catòlica embolicada amb l'associació Hazte oír, les misses per unes disfresses de carnestoltes, els silencis al voltant de la pederàstia és per fer-s'ho mirar. Mira que hi ha camp per treballar en l'estima al proïsme, la solidaritat, la compassió, la fraternitat, el compartir i tenen quatre qüestions que els perden. El mateix déu al que s'invoca per beneir Amèrica, l'Amèrica que ara es vol guanye una guerra.

La justícia continua sense ser igual per tothom, la presó em fa molt de respecte, però algunes mesures cautelars em semblen deurien haver-se imposat als senyors Blesa, Rato i Urdangarín, com a mínim una compareixença periòdica davant el jutjat. Prohibició d'eixir del territori nacional? Que no hi haja perill de destrucció de proves, doncs no m'ho acabe de creure.

La no dimissió del President de la regió de Múrcia és una dolenta notícia per la democràcia d'aquells territoris, dimitir, sí, marxar, perquè ja s'ha arribat molt lluny en el procediment, dimitir perquè hi ha una ombra de sospita i sóc un representant públic.

I per si no en teníem prou acabe de llegir la Falla del Mercat vol nomenar F. Franco faller d'honor: Açò què és? A bones hores! Alguns semblen estar que s'encenen i no tenen altra cosa que fer. Per favor: planten falles, facen crítica, convoquen el foc purificador, reben la primavera, deixen enrere al dictador. No en tenen prou amb les desfilades falleres ofrenant amunt i avall?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...