divendres, 14 de juliol del 2017

Per a violoncel sol

Aquests dies, sense massa soroll, es ve celebrant un curs/uns cursos d'estiu de/per a violoncel·listes a la ciutat de Lleó, Cello León, acompanyat de diferents actes oberts al públic, com ara concerts, tant de professors i professores, poques per cert, com d'alumnes, a la sala del penó de Baeza del museu de la col·legiata de sant Isidoro, o a diferents places de la ciutat, que apunten dinàmiques per fer present la cultura entre la ciutadania que deurien d'ésser punt d'atenció preferent, alhora que de promoció constant al llarg de tots els dies de l'any. Ahir podíem gaudir de les suites 5 i 6 per l'instrument esmentat del gran J.S. Bach, abans d'ahir d'un magnífic duet de G.F. Händel i d'un recorregut per obres de maduresa de F. Liszt. La nit promet un concert de cloenda al claustre del complex religiós. Prenc nota.

Escoltar els governants parlar de baralles internes, de porgues, de coaccions a funcionaris portades a terme per altres governants, em porta a pensar inevitablement allò del saben de què parlen. La manipulació de les víctimes a hores d'ara deixa en molt mal lloc a qui les utilitza. Precisament qui té responsabilitats públiques ha de vetllar per totes les víctimes i posar tot el que puga del seu costat per evitar-ne de noves i d'assistir-les a totes elles sense reserves. Responsabilitat senyores i senyors.

Sembla, les polítiques més arriscades de la Generalitat Valenciana estan acabant als tribunals, uns tribunals que poden acabar paralitzant, sense retorn, alguns dels progressos que es podrien aconseguir. Hàbilment les mesures cautelars, els recursos de l'oposició estan suposant un greu fre als intents reformadors del govern, i als tribunals sembla no tremolar-los la mà a l'hora d'aturar segons quines lleis. Divisió de poders?






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...