dissabte, 21 de gener del 2017

El barranc porta aigua de vores a vores

L'enfarinada de les muntanyes de ponent és per recordar, igual que el pas d'aigua pel nostre riu sec, el Carraixet proper. El vent arriba per escombrar les restes de la tempesta i el veïnat sembla eixir per constatar de primera mà els efectes dels oratges ¿devastadors?. Grans tolls d'aigua testimoniaven també la magnitud de tot plegat entre els blocs de pisos, entre les naus del polígon industrial. És el dia després de la presa de possessió del quaranta-cinquè president dels Estats Units d'Amèrica i el seu discurs America first com que no pinta massa bé, també per a tot el que no és aquella Amèrica.

Aquest matí podíem escoltar la veu d'en Vicent al programa El taller del lutier http://www.ccma.cat/catradio/taller-lutier/ , tot il·lustrant-nos sobre els instruments que ha fet i fa sonar, els lutiers que en tenen cura, les canyes que fa servir, regal culminat amb la seua interpretació d'una peça composada per a ell especialment.

És dissabte i complesc amb el ritual de la compra de premsa en paper, al regional Levante-emv afegia un exemplar de l'Ara, l'estat físic del qual semblava palesar una llunya procedència i una arribada dificultosa al poblet de Bonrepòs i Mirambell, així com una cartellera Túria amb portada dedicada a l'Obama i un Temps, amb portada Obama també, per posar-se al dia amb anàlisis de fons de les realitats d'aquesta riba de la Mediterrània occidental.

Aprofite per llegir en Max Aub. En concret el seu text La gallina ciega em transporta al 1969: el mal ja estava fet, ¿era, és irreparable?.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...