divendres, 6 de gener del 2017

Han vingut els Reis... i la Ministra

Pose les notícies al migdia. Al televisor hi són els Reis, els d'Espanya en concret, i la senyora Ministra, de Defensa. Per un moment no em situava, venint d'on veníem.  Val, ja està clar: Pasqua militar. Avui el Rei porta uniforme, al seu voltant altres senyors vesteixen uniformes, s'hi veu força medalla i condecoració, vellut fosc, entapissat abundant, estores, cortinatges arreu. L'acte sembla molt seriós. Recorde les paraules terrorisme, constitució, ¿mitjans?. S'ha acabat la màgia del Nadal? Per favor: que algú m'explique què està passant.

Un veí o veïna, uns veïns o unes veïnes han tornat a torrar gambes o gambetes o llagostins, l'olor ha penetrat l'habitacle on more, m'ha sorprès després de despertar de la migdiada, roman persistent a hores d'ara al corredor dels apartaments, només obrir la porta que dóna a les escales la flaire envaeix els teus narius sense demanar permís. Bo, en positiu: alguna cosa ens han deixat els Reixos. Bon profit!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...