dimarts, 11 d’abril del 2017

A las guenas tardes

Guenas tardes, perdón por saludar en andaluz. Bona vesprada, perdó per saludar en valencià. Perdó i mil vegades perdó, per si algú es pot sentir ofès o ofesa, per saludar-li en valencià, a Bar-cel-ona estant. Es diu bon dia i bona nit, i pare i mare, i pa i farina, i blat i forment, i fill i filla, i germà i germana, però no es la mateixa llengua, que no, recontra. Guenas tardes, perdón por saludar en andaluz. Pero que mu guenas tardes tenga usté.


Allò de comprar les urnes pel referèndum com que ja porta cua, la fiscalia apuntant en una llibreta els noms dels qui van o deixen d'anar a fer la comanda, el Polònia esmolant els guions del proper lliurament. No descarte algú, anònimament, faça arribar un grapat d'urnes a les autoritats del Principat per fer possible la democràtica votació, dipositant-les amb nocturnitat a una solitària plaça catalana, o algun govern d'un país mitjanament democràtic s'oferisca a deixar-los les seues, fent com que es tracta d'una mena d'instal·lació per a un museu d'art contemporani, no sé, per exemple l'escocès o el d'algun civilitzat país nòrdic.

Per si en teníem poc: res de penjar banderes republicanes als balcons dels ajuntaments de la Comunidad Valenciana la diada del catorze d'abril. Tot apel·lant als principis de neutralitat, imparcialitat, objectivitat d'aquestes institucions es fa l'advertiment a les autoritats constituïdes. Ja la tenim ací de nou, la guerra de les banderes. És aparèixer segons quines qüestions i les autoritats es posen en guàrdia. I clar la bandera tricolor ni penjar-la. ¿Qué se han creido estos ahora?

Guenas tardes, perdón por saludar en andaluz.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...