dimarts, 25 d’abril del 2017

"Identifíquese"

Entra en escena don Eduardo. El magistrat que l'investiga va treballar amb ell a la Generalitat Valenciana. En Macron competirà amb la senyora Marine per la presidència de la República, la francesa. Certa tranquil·litat al voltant del "projecte" europeu: quin?, m'ho volen explicar? La premsa compta i recompta les dimissions de la senyora Aguirre: serà la darrera? Dilluns festiu a Castella i a Lleó, Lleó bressol del parlamentarisme: el mateix al que s'apel·lava durant la darrera mobilització per la intervenció ordenada de la plaça del Grano?

Negar mentint, manipulant, ha de tenir conseqüències, si ho fa un polític, de primer polítiques. Interessant la proposta cinematogràfica Negación. Els mentiders es desacrediten a ells mateixos, ja ho sabem, però negar, sabedor de la mentida que comporta la negació, va més enllà de la negació, entra en el terreny de la manipulació, de l'engany, i ja sabem com acaba tot plegat.

Identifíquese, en la llengua oficial dels identificadors és clar. Perquè és clar: hi ha coses que només es poden fer en aqueixa llengua, fer servir l'altra, la cooficial,  ja posa en entredit la presumpció d'innocència constitucional, si més no la lingüística.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...