dimarts, 4 d’abril del 2017

Parlamentant

En dir o que et diguen que ets bressol del parlamentarisme, en escriure-ho i gravar-ho arreu, en proclamar-ho, en fer-ne matèria editorial sembla ja està tot fet, això sí deixant ben clar el primer parlament del món va ser el nostre, ni l'anglès, ni encara menys el català, un respecte per favor. Un només pot felicitar-se del despertar de formes de debat públic i plural, i de presa de decisions col·lectiva raonada i participativa per les terres lleoneses, però no es conforma amb castells de focs artificials i commemoracions buides i aparents, quan dia a dia comprova les maneres d'actuar de polítics i responsables institucionals s'allunyen del bressol, endinsant-se en una cova fosca i bastant primitiva.

Finalment ha dimitit el Senyor de Múrcia. En realitat l'han fet dimitir, en concret els mateixos que el van posar-hi, ha caigut pel seu propi pes, en Rajoy ja no l'ha pogut sostenir més i li han dit pprou. Escoltava la seua declaració de comiat, al davant del que semblava un trist i emprenyat consell regional, amb la sensació tot allò feia bastant pena, no hi ha preguntes. La gran raó pel seu comiat: estalviar a la regió, que també avança amb marxa triomfal, un govern tripartit que posaria en perill tot l'aconseguit pel partit que ell encara encapçala. Amén. No és Múrcia el bressol del parlamentarisme precisament, però no li aniria malament activar els vells costums parlamentaris.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...