dimarts, 16 de maig del 2017

A l'espera

La candidata senyora Díaz encara no ha presentat el seu programa per al partit que vol comandar. Alguns pensaran no cal, que ja ho ha deixat ben clar el que pretén fer, per les seues paraules i actes la coneixem. Llegint en Rafa Arnal, que repassa a La Veu els congressos del PSOE i escoltant en carn crua a en Javier Gallego, Pedro y el Lobo, intuesc van a per a totes, els de l'aparell, en Puig inclòs, per berenar-se al corder en Sánchez. Des del pati de butaques l'espectador té assegurada la distracció, subministrada amb múltiples colps d'efecte per la completa galeria de personatges de l'obra, ¿tragicòmica?, alcalde de Calasparra inclòs, també discursos apocalíptics del senyor Rodríguez Ibarra, sentides i afectades tertúlies de la cadena Ser o no ser.

I així la corrupció de la Villa y Corte esguita tot el que encara resta de govern regional i estatal, gens aliè als dies de vi i roses que protagonitzés el senyor Aznar, i aquells polítics magnífics que l'envoltaren quan assegurava parlar català en la intimitat, ignore si amb ell mateix o també en l'àmbit familiar o en les secretes deliberacions del consell ministerial.

A l'espera d'una autèntica fiscalia anticorrupció s'ha conegut d'una querella per comprar urnes per part del govern de la Generalitat de més al nord, comportament del tot punt intolerable en una democràcia consolidada, com diuen és la nostra o la seua. Igual algun país exportador del tan preuat objecte o alguna ONG especialitzada en processos  acabarà proporcionant a les autoritats catalanes un bon grapat d'urnes on dipositar paperetes referendàries o no.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...