dilluns, 1 de maig del 2017

Massa per la carabassa

Caminar per la muntanya és una activitat que em produeix efectes reparadors de les estretors i servituds de la ciutat, comparable sovint aquesta  a una mena de presó de dimensions insuportables, mena de conilleres de formigó, on malvivim dies i nits els éssers humans i  animals de companyia, a més dels que encara poden considerar-se la seua fauna salvatge. Ara bé, també és possible que el mateix dia que tu vas a la muntanya, molta gent haja decidit anar-hi a córrer, a participar en una cursa de bicicletes, de muntanya, i aleshores tots els efectes reparadors es poden transformar en una mena d'efectes multiplicadors dels mals que ja portaves de casa. Ja sé: cal afinar més la planificació de les eixides. Fer de la muntanya una pista de pràctica massiva d'esports, si és que tals activitats poden considerar-se veritable esport, com que em sembla un despropòsit, un més en la direcció d'agredir la natura, l'entorn més feble, també a nosaltres mateixos, atesa la dubtosa bona forma de moltes de les persones participants.

He tornat a veure al migdia un noticiari de La Sexta i m'ha semblat d'un sensacionalisme insuportable, desplegament d'imatges pretesament espectaculars, fregant el mal gust i la buidor, amb injecció de por en dosis calculades, to prepotent per moments i tria de continguts lamentable per informar, més bé per deformar l'espectador/a. Pura continuació del programa que el precedia a la graella Top Trending Tele, crec una versió del català Alguna pregunta més.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...