diumenge, 28 de maig del 2017

És impossible

Periodistes donen la seua opinió aquests dies sobre les maniobres del poder executiu per domesticar el poder judicial. Els nomenaments als tribunals superiors, a la fiscalia, vénen a coincidir permetran maniobrar plàcidament al partit governant durant algun temps. Magistrats pròxims a la formació conservadora, d'ideologia afí s'escampen pel poder que estava cridat a fer de controlador (controlar com que no estan massa disposats controlar) de la legalitat, a jutjar i executar allò jutjat. Francament preocupant. No ve d'un dia.

La ciutat lleonesa viu pendent de l'ascens categorial de l'equip local, els diaris parlen de la victòria copera d'ahir com de consolació per a un Barça en hores baixes i el to fet servir per criticar la xiulada a lo himne va en la direcció de llançar més llenya al foc, una periodista a la Sexta vingué a replicar davant la proposta de què simplement no sonés la marxa reial: que allò no podia ser, és impossible. Dona, tant com no poder ser.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...