dimecres, 21 d’octubre del 2015

Vitaliciament

Com sia volen controlar els vots, en definitiva controlar els votants. Com sia volen assegurar-se llur status per ara i per sempre: vitaliciament. La supèrbia amb que fan declaracions, desqualifiquen, es manegen,dóna clar testimoni de fins on volen arribar. 

La feble confiança, estadística o no, de la ciutadania envers els polítics  està més que justificada, i l'abstenció es guanya dia rere dia nous seguidors i seguidores, atès el maltractament rebut dia rere dia des de les més diverses tribunes, plataformes: ja s'ho faran.

La connivència dels mitjans per bastir aquestes estructures de dominació no es pot deixar de costat i, cada vegada, em crea més i més susceptibilitats. Els termes, les paraules dels candidats mascles emergents esdevenen ambigus, la inconsistència  i la tendenciositat de les propostes fan feredat.

Així mateix restem abandonats a una sort de manipulació d'un abast indescriptible. Finalment esdevenim còmplices d'aquests uns o d'aquells altres, hem de prendre partit, hem de declarar-nos d'aquest o d'aquell.

Sia com sia, ara mateix les diferències estan, casualment, en un grapat de vots. I estan en un grapat de vots per no fer la revolució, o per fer el que sia que no sia la revolució. Quan senten amenaçada l'hegemonia es llancen malferits a conquerir el grapat de vots, quan senten fràgil el terra reaccionen per mantenir llur equilibri, no importaran els mitjans, farà terror la legitimitat que puguen oposar els altres. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...