dimarts, 27 d’octubre del 2015

Primeres canonades

Ara arriba el moment de fer cadascú el seu full de ruta. Aplicar mesures sota el paraigua constitucional, posar els fonaments d'un futur estat petit, abandonat abans de nàixer. Encara hi som en el moment inicial, declaratiu d'intencions, les primeres canonades són només dialèctiques, discursos que poden sonar engolats, darrere un posat de vestuari fosc en la sala de premsa, a l'hemicicle lluent. 

L'anunci dels presidents, el consens dels grans actors de l'estat, sota la bandera del todo por la patria, és el primer foc des de les trinxeres, guarnit amb algun crit desfermat pro accions contundents. I apareix sospitosament als mitjans la corredissa de l'escorcoll judicial, la investigació sumària del pare de la pàtria i el seu llinatge convergent.

Mena de desconcert el que acaba planant sobre una ciutadania que tracta de guanyar-se les garrofes en un món estrany, mentre trobem refugi en petites coses que creiem sòlides encara. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...