dimarts, 13 d’octubre del 2015

Gràcies

Avui una banda de cornetes i tambors ens ha donat el bon dia al més pur estil casernari, tot encetant la diada bonrepostina d'Acció de Gràcies: moltes gràcies per ajudar-nos a despertar. 

Als llenços de l'església parroquial, recentment restaurats, es recull el que crec motivà l'inici de l'agraïment: la intercessió de la Verge del Pilar per canviar la direcció de les aigües d'una sèquia i permetre apagar el foc que prenia a unes barraques del terme. Gràcies per recordar el miracle nostrat. 

De sèquies ja no en resten moltes avui dia, de barraques tampoc, la Verge del Pilar no té massa devots vista la dificultat per renovar els clavaris que la festegen. Agraïts com som de mena, encara donem les gràcies per la memòria històrica i patrimonial. 

A les celebracions religioses festeres, alguns polítics que no es veuen, diuen, sovint pels actes del temple, aprofiten per fer-s'hi presents a l'indret sagrat i a les desfilades processionals. Gràcies per representar-m'hi. 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Em pose mal

Hi visite en dissabte el consultori mèdic d'Almàssera, escrit a la porta Almássera . A dins advertiments sobre les agressions al persona...